Látogatottság növelés – Alfaweb.hu

A látogatottság növelés célja az, hogy egy weboldalt minél többen találjanak meg az online piactéren, a keresőkben és lépjenek be rá, melynek alapja a keresőoptimalizálás.

A látogatottság növelés legfontosabb eszközei többek között a következők:

Hirdetési oldalak, amelyeken elhelyezhetőek lehetnek ingyenes vagy fizetett hirdetések. Ezek közül a google kattintás alapú hirdetési rendszere emelkedik ki. Vannak mások is de ez terjedt el a legjobban.

Linképítés, link marketing. A keresőkben való megjelenés fontos ezköze. Itt a hozzáértők különböző weboldalakon (link katalógus, hírportál, blogok, stb.) helyezik el a weboldal elérhetőségeit. Fontos, figyelni a linkhálózat épülését és a nem megfelelő linkeket törölni kell.

Következő helyen a kereső marketinget említeném, ami egy eléggé összetett feladat, mert az előzőekben leírtak összeségének a használatával képes elérni azt, hogy a google kereső az organikus találati listáinak az elejére helyezze a weboldalad bizonyos kulcsszavak tekintetében. Ezt induláskor bízd szakemberre, vagy legalább kérj tanácsot.

Végül, de nem utolsó sorban a szocio mediákról is írni kell. Ide tartoznak a nagy közösségi platformok, mint a Facebook, X, Linkedin, stb. Ezek nagyon jó lehetőséget kínálnak a weboldalad tartalmának népszerűsítésére.

A látogatottság az egyik legfontosabb fokmérője weboldalad értékének. Fordítson rá nagy gondot.

Látogatottság növelés – Alfaweb.hu – 06-30-331-2831